Tegye fel kérdését

Bemutatkozás

Dr Únyi Zsuzsanna belgyógyász főorvos vagyok, 1982 óta végzek orvosi tevékenységet. Belgyógyászatból a szakvizsgámat a Szent Rókus Kórházban szereztem. Az évek alatt a sok tapasztalatot szereztem a belgyógyászat témakörében, különösen mert széles betegkört látok el.


Rendszeresen résztveszek továbbképzéseken, kongresszusokon, hogy az orvostudomány, a gyógyítás területén mindig naprakész legyek.

 

A belgyógyászati magánrendelésre beutaló és sorbanállás nélkül juthat el. Azoknak a pácienseknek a jelentkezését várom, akik panaszaik, problémáik miatt teljeskörű, minden szervrendszerre kiterjedő vizsgálatot szeretnének, útmutatatást igényelnek arra vonatkozóan, hogy milyen vizsgálatokra van szükség,mely egyéb szakterület segítségét kell igénybe venniük. Mivel a belgyógyászat az emberi test belső szerveinek gyógyításával foglalkozó tudomány, (szív, erek, vesék, máj, epe, gyomor-bélrendszer, belső elválasztású mirigyek) ezért szerteágazó panaszok esetén gyakran szükséges konzultálni belgyógyásszal. Sokat segít az első orvos-beteg találkozásnál, ha a páciens a korábban keletkezett orvosi dokumentumokat, leleteket, az esetlegesen szedett gyógyszerek pontos nevét, adagolását magával hozza. A diagnózis felállításával indokolttá válhat a beteg állapotának folyamatos követése, a páciens gondozásba vétele, melyet szintén készséggel vállalok, hiszen ez is a belgyógyászati munkám része.

 

Kezdőlap | Bemutatkozás | Szolgáltatások | GYIK | Elérhetőség